Välkommen till Må Bra Cocktail®!

Ingalill Vestman

Ingalill är sjuksköterskan som blev frisk och "barnmorskan som blev hormonnörd". Så här skriver hon på sin hemsida:

”Jag har jobbat med Mental och fysisk hälsa i hela mitt yrkesverksamma liv och skapat större hälsokoncept som spridits runt om i världen. När jag själv blev sjuk i en autoimmunsjukdom för några år sedan fick jag prova på mina egna program i skarpt läge. Idag är jag friskare och gladare, så jag vet att den fungerar. Så skapades varumärket Må bra Cocktail®.”

I vår gemensamma workshop lär Ingalill dig mer om hormoner och hur du kan balansera dem för att må ännu bättre.

 

Tjänster inom Må bra Cocktailen:

  • Föreläsningar
  • Rådgivning
  • Shop med hälsoprodukter
  • Hårmineralanalys
 
Den magiska Må bra Cocktailen för dig som söker balans i livets villervalla och vill ha kul under tiden. En holitisk cocktail för människan, hjärtat och själen.